Emelia

Utan ord

Kategori: Rapport från hjärtat

Tumblr_ltsgca83ye1qfca7fo1_500_large


Möts utav en glad samling människor nere i möteslokalen där vi firar min nu 40-åriga mamma. Sitter i soffan bredvid min farfar, svarar när han pratar med mig. Folk tar kort på mig, fast jag hatar det och dem vet det. P ler och påpekar att "ååh så fint det blev"! Jag ler inte, fnittrar inte, skrattar inte trevligt, bara blänger rakt fram och biter ihop käkarna. Drar på mungiporna en liten liten aning - bara för att. Hon räcker fram kameran och vill att jag ska titta, jag svarar nejtack jag vill inte se. Hatar att se mig själv på kort, tycker att jag är extremt fet och ful. Grotesk. Hon påpekar att jag ser pytteliten ut bredvid farfar. Hm.. hur skulle de gå till? Jag är fet.
Matar bebis A som fyller 1 imorgon och går sedan upp. Bajsar och lägger märke till att jag har extremt ont i magen. Tar en cigg och nu sitter jag här. Trött.

Fick sms utav någon pojke igår som sa att han hade sin lillebrors gamla mobil och att mitt nummer fanns där. Ingen aning om vem någon utav de var. Fick se bild på en vältränad boxare som då var storebrodern och fick kommenterat att jag faktiskt är söt. Knäpp jävla grabb.
Längtar efter J mer än något annat. Imorgon är det bara en dag kvar och idag är det två, men snart är denna dag slut.
Tror nästan att jag måste kräkas..

Jag vägde 64.0 imorse, vågen stannade nästan på 63. Detta var efter två mjuka mackor och en del godis. Ska inte äta mer idag. Ska säga till S att jag ätit så mycket under kalaset för mamma att jag är proppmätt, plus att jag faktiskt har extremt ont i magen. Sedan ska jag någon gång under lyckas fasta. Plus att jag måste försöka börja planera mina matintag och följa de - räkna kcal. Har inte gjort det på evigheter nu känns det som. Är nog över en månad nu, eller ja.. det är över en månad. Sjukt. Äckligt. Dåligt. Riktigt dåligt. Skamligt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: