Emelia

Den älskades återkomst

Kategori: Rapport från hjärtat

Usch, denna dagen gick inte alls så bra som jag ville att den skulle göra. Dock så gick den bättre än gårdagen och sist jag kollade vägde jag 63.8 -0.4 kg sedan kvällsvikten igår, alltid något!
Min fasta får alltså ta och börja imorgon.
(varit ut på en cykelrunda på minst 1,5 h iaf)
Imorgon får jag cigaretter igen, jag får stryka J på ryggen och känna honom igen.
Hans tyngd över mig, honom i mig, hans tunga som smeker mina bröst, hans viskande ord i örat - jag älskar dig. Efter tio dagar får jag äntligen dra fingrarna genom hans korpsvarta hår.

311734_166764940066496_124595250950132_369949_5528101_n_large

Dream it. Wish it. Do it!

Kategori: Allmänt

Kvällsvikt: 64.2
Jag väger absolut inte okej, men jag får inte börja hata mig själv, för då äter jag ännu mer. Jag har misslyckats med hela veckan - men nu går det bara att vända på detta & göra saker och ting till det bättre. Från torsdag till åtminstone lördag ska jag fasta. Jag SKA alltså göra det. Från och med fredag har jag cigg igen, vilket underlättar betydligt, jag slutar alltså inte att röka.. än.

Så småningom ska jag trappa ner på mitt beroende utav light-produkter såsom Pepsi Max/Cola light & Cola zero. Men denna vecka får det vara okej att synda. Kaffe, vatten & Pepsi Max kommer min fasta bestå utav. Första steget i rätt riktning.

Tumblr_ls37l6uxva1qayvd5o1_500_large

Dilemma

Kategori: Allmänt

Byta eller inte byta? Det är frågan. Att J sitter och läser om ALLT som försegår i huvudet på mig känns inte rätt. Att skriva på den andra bloggen om att jag börjat äta kolosala mängder mat igen känns fel. Det är avtändande och äckligt. Osmakligt och pinsamt.
Jag äter som en jävla häst. Suget i magen är enormt. Jag ska inte sluta röka. Det går inte, för jag är en omotiverad kossa. Imorgon måste jag klara en dags svält. Måste måste måste.
Återkommer med min vikt senare, om jag vågar.

Måndag

Kategori: Allmänt

Tumblr_lrskrzfwak1qg3p5oo1_1280_large

Imorgon gör jag ett nytt försök till att fasta.
Idag är min första rökfria dag och sötbegäret är enormt. Jag funderar på att skita i att sluta..
Tror dock inte att J vill köpa ut åt mig längre. Men man kan ju hoppas.
Om jag lovar att bli försiktig kanske de går bra.
Kommer mamma&pappa på mig igen får jag nämligen inte träffa J mer.
Antar att han blir förbannad och provocerad utav att jag frågar när jag vet följderna och det faktiskt var riktigt nära att det tog slut pga detta denna gången.
Men, men.