Emelia

Rent hus

Kategori: Allmänt

Jag och J firade ett år i ondags, vi är förlovade och sambos nu - galet! Det bästa jag någonsin gjort är att flytta, trots att jag ännu ínte känner någon annan än min pojkvän, men skolan börjar ju snart så det löser sig nog, om nu inte någon av er bor i närheten och är sugen på att träffa en heffaklump. :)
Har börjat äta bättre, lågkcal yoghurt blandat med kesella och frysta hallon, frukt, nötter och sådär. Känns bra! Ska iväg och kika efter vetediet.
Har tvättstuga idag och har slängt i första maskinen, dammsugit och diskat. Jag har städmani är fanemej livrädd för att bli en sådan där äcklig människa som de som är med på rent hus å liknande program, fyfan!
 
Någon som har några fler tips på maträtter eller så? Lågkcal, nyttiga, mättande.. vad som egentligen så länge som de hjälper en ner i vikt.

Lalalala

Kategori: Allmänt

Jahapp.. Då var det dags igen. Kräkts. Vart iväg och köpt både Dulcolax och Microlax (stavas?).
 
By the way.. Ingen som bor i närheten av Skåne och har lust att träffas eller något sådant?
Jag är extremt blyg, eller ja ganska nu för tiden. Har ju precis flyttat och känner ingen här förutom min pojkvän.

Aldrig bli som du

Kategori: Allmänt

Det är mycket nu.. Det bara är så, blir aldrig klar med någonting känns det som. Är sugen på att göra en ny blogg, eller en till blogg, en öppen och icke anonym blogg. Jag vill visa er hur jag ser ut, jag vill visa er hur jag bor. Jag vill kunna skriva detaljer om mitt nya liv här nere utan att riskera att någon får reda på detta. Är jäkligt sugen!
Nog om det. Jag har gått ner i vikt. Kläder börjar sätta sig på sin vanliga plats, eller iaf om en snar framtid. Det går framåt. Vår hyresvärd var här i fredags, jag låg i sängen och halv sov, hörde dock allt han sa. Han pratar danska och låter sjukt sexig. Jag gillar killar helt enkelt.
 
Familjen är här och hälsar på, de har åkt 60 mil med mina grejer bara för att hjälpa till här hemma. Så fina. Jag saknar bästa vän. Jag skulle dessutom behöva gå ut och ha kul, bli lagomt packad och släppa allt kaos.
Jag håller på att gå sönder, stressar hela tiden och har nada kontroll på saker. Det går inte att ha kontroll i ett flyttkaos med tusen saker att göra och en pojkvän som bara flyter med. Jag är framåt, han är lugn. Vi retar vansinne på varandra, dock löser det sig och vi har försoningssex medan jag stönar högt för att jag kan. Jag kan äntligen komma när vi har sex igen! Grattis till mig.
 
Så rörigt detta blev, ville mest säga att jag lever. Jag lever och mår hyffsat. Det funkar!