Emelia

B

Kategori: Allmänt

Känner mig äcklig och grundlurad, usch fyfan.
Jag vill inte vara med längre. Punkt.
Kollar på resor hem, B fyller år nästa söndag. Hinner kanske vara med å fira. Festa till det och släppa loss på alla spärrar. Jag har ingen att ta hänsyn till längre!

Neråt

Kategori: Allmänt

Hoho! Hej vad det går, så fort jag börjat räknat kcal igen och stramat upp på ätandet, samt skapat rutiner igen så har jag gått ner lite mer än ett kg!
Väger 65.7 nu.

Hjälp, hjälp, hjälp!

Kategori: Allmänt

66.8 kg stannar vågen på. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, vet varken ut eller in. Vill inte må dåligt, vill absolut inte tillbaka till depression och energilöshet.
Men ännu mindre vill jag vara fet.

Jag måste göra något nu! Försöker sluta röka.. Jag kom på att de kanske inte är det bästa tillfället att sluta just nu. Ska ner till J på fredag måste genomgå en STOR förändrig tills dess. Maten ska ändras oerhört. Minska kcal inaget, kanske.. Åtminstone äta bättre, mer frukt.

Tumblr_lzk5bglfih1r8sldjo1_500_large

Börjar om min resa. Nu.

Jag ska bli fin och smal. På något sätt ska de bara gå, helst vill jag slippa må lika skit som förut, men egentligen kvittar det - jag vill bara bli smal igen!

Långdistansförhållande

Kategori: Allmänt

Noll cigg, mensvärk, en mensmage som hänger över byxlinningen och en J som kanske får fastanställning. Jag började stortjuta när jag fick veta det eftersom att det kommer fucka up massa mellan oss. Han kommer bara kunna komma mitt i veckorna när jag går i skolan vilket gör att vi får cirka 5 timmar per dag tillsammans med varandra - KUL! Jag antar att jag berättat att han bor i Skåne och jag i Västmanland? Nåja.. det kanske ordnar sig. Om jag hittar en resa till bra pris lånar jag pengar av J och åker ner till honom över helgen, är ändå ledig på måndag. Klarar inte vara ifrån honom tre veckor fram tills jag får lov.
Jag kanske flyttar till augusti ändå så. Börjar skola i Lund och bor tillsammans med min J. man kan ju alltid hoppas.
Nu lär jag dessutom se till att bli fin och smal snart. Blir bara tjockare och tjockare..