Emelia

Krasch.

Kategori: Allmänt

Vet inte vad jag väger, vet bara att jag gått upp och blivit rätt äcklig.
Går hemma, har feber, urinvägsinfektion, nackspärr och är förkyld.
Jag och J är ostabila och jag vet inte riktigt vad jag vill eller vad jag känner.. Fan. Så fort man börjar må bra så börjar något annat. Har fått en ny bekantskap V. Han är snäll och fin och tycker att jag är söt och kul å de får duga.

Graviditetsnoja x3

Kategori: Allmänt

Å va kul.. kissnödig så gott som hela tiden, trött utav helvete och sugen så in i helvete på surt. Hemma från skolan. Ber mamma köpa godis (dumma mig) och hon frågar om jag kan vara med barn.
Alltså jag orkar inte.. Jag som ska börja med p-piller och allt. Jag vill inte ha barn än.

Kroppshatande

Kategori: Allmänt

Undra om jag någonsin blir fri från min kroppshatande? Har gått upp ett kilo och hatar mig för det. Känns förjävligt. Inte fullt så illa som förut, men det svider. Rejält. Försöker strama till maten så mycket som jag kan.
Förövrigt så är det mycket i skolan och det känns som att jag har hundra bollar i luften. Jag bara pluggar, pluggar och pluggar. Är helt slut, trött som satan. Men det känns kul. Älskar planering. :)

Bättre liv

Kategori: Jag

Väger 61.9 kilo så har gått ner 1.1 kg. Det går bra nu.. utan svält och ont i magen.
Röker dock som en bolmande skorsten, bara för att jag är hos J vilket är 60 mil hemifrån. Men snart är det slut med det.. jag bara ska klara det också. Går bra i skolan med och jag fixar saker själv som jag inte kunde.

Tumblr_lvaofdxwez1qj66yco1_500_large

Nya piller

Kategori: Jag

Jag kommer att börja skriva upp matintagen här på bloggen igen, men inte än, måste börja vänja hjärnan själv vid att jag äter annan mat än vanligt (främst ännu mer än "normalt"). Kan iaf säga att intaget slutar vid mellan 1200 - 1350, inte räknat ut än, men det är på G.
En annan ny sak är att jag ska börja med p-piller. Neovletta heter de.. någon annan som tar dem eller har tagit de? Jag är halvt vettskrämd inför p-piller, men barnmorskan övertygade mig att det inte var någon fara så det ska nog bli bra.

Sursursur

Kategori: Rapport från hjärtat

Fett sexig kille som är en del år äldre än mig vill träffas. Jag är sur på de mesta och är lockad.. haha jag är fucked up. Jag är dock trogen. Men lite kul kan man väl få ha?!
By the way så drömde jag om vår mattevikarie inatt, mitt hår brann, jag grått, han höll om mig, jag slickad honom på halsen. Haha.. han är inte de minsta attraktiv i vanliga fall, men det var något förbjudet och spännande i det hela. Våtadrömmar.
Nu ska jag ta en cigg och lugna mina nerver. Får ett psykbryt annars. Så ska jag vänta på svar från fett sexig kille. Ska nämligen ut sen.. (a)

Bättre

Kategori: Allmänt

Ska förmodligen till J på fredag. Glad tjej!
Maten går bra, jag har gått ner 0.6 kg. Ganska duktigt för jag har till och med undvikt onyttigheter förutom idag då jag åt en munk vilket gav mig en del ångest, mina störda tankar sitter fortfarande kvar. Dock får jag inte längre straffa mig med att inte äta något mer under dagen längre.. Det börjar gå så mycket bättre.

ShapeUp

Kategori: Matprat

Nu har jag laddat ned appen ShapeUp vilket gör att jag håller koll på intagen och kcalsiffrorna. Jag tänker inte gå tillbaka till den där idiothetsen och det alldels för låga kcalvärdet, men jag ska äta nyttigt och ha kontroll. Jag ska komma ner till 60 kg på ett hälsosamare sätt - jag tänker fortsätta blogga om min kamp och vardag här tills vidare.

2de5ddc20016d8f74d84a324_large

Oturskarusell

Kategori: Rapport från hjärtat

Den eviga karusellen med otur fortsätter, dock inte för mig men för min pojke. Möjligtvis kan de ha missat en (eller flera) sten(ar) då det opererade honom med tanke på att levervärdena ännu inte gått tillbaka till de normala och magsmärtorna fortsätter. På onsdag får vi iaf veta om det blir en till op eller ej, då ska han magnetröntgas.
Känns som att de bara strular till det och att vi inte kommer kunna träffas på evigheter. Var egentligen tänkt att jag skulle åka ner nästa fredag, men är ju ingen idé om han blir opererad och ligger på sjukhus då.

Vad händer i mitt egna liv då?! Inget nytt eller märkvärdigt egentligen, förutom att jag äter mina 5-6 mål om dagen och känner mig helt okej med det. Plus att jag fixar skolan galant, det går hur jävla bra som helst. Det är kul igen! För min egna del rullar saker och ting äntligen på som de ska igen, men för mina nära är det inte samma sak. Bästa vän har trubbel med sin pappa som vanligt och nu ska hennes mamma flytta ut från hennes kille, hon har inget jobb och de ska bo fyra personer i en tvåa. När väl jag mår bra, mår inte omgivningen bra. Haha..
Nu är det istället min tur att ta hand om andra (vilket jag gjort när jag mått dåligt också, men nu har jag en möjlighet till att göra det bättre ju) :)

Jag kan inte säga att jag är lycklig, men jag är glad, mer glad än vad jag vart på länge.
Och det räcker alldeles fint nu.


Tumblr_lwhacutl2u1r5pyjeo1_500_large

Kaos

Kategori: Allmänt

Jag sa att jag skulle komma tillbaka, men nu är det så att det händer en massa grejer, tråkiga saker tyvärr.. Min fina pojke ligger på sjukhus, han åkte in med ambulans i onsdags och blev opererad igår. Han mår fint och jag har fått prata med honom idag. Jag var dock tvungen att lämna honom och bege mig hem igår (bor ca 60 mil ifrån varandra), utan att han hade telefonen med sig på sjukhuset pga att han stod på akutlistan för op, men hans mamma höll mig uppdaterad istället.
Ett händelserikt jullov allstå.

Vikten får ligga i lä ytterliggare en tid.. Jag orkar inte. Jag ska fokusera på skolan och köra på hårt som satan nu. Fullt ös! Eller något sådant.
Hoppas att det går bättre för er alla andra, ni som är betydligt duktigare än mig.

Nyår och annat jävla trams

Kategori: Rapport från hjärtat

Nyårsafton blev.. som den blev. Jag var packad som fan. Efter tolvslaget knullade jag med J och jag hade tydligen sagt saker som "fan va hård du är" osv osv. Efter de gick vi ut och gick och jag var verkligen full som fan, jag vinglade, skrattade, skrek och gapade som aldrig förr. Vet att jag hela tiden knäppte upp mina byxor och skulle pissa hundra gånger. Dessutom la jag mig ner flera gånger på marken. J var arg på mig. Rökte säkert 9 cigaretter på de två timmar vi va ute. Sen när vi kom hem satte jag mig och pissa på toa, men inte fan kunde jag sitta upp, jag ramlade lite varstanns. Tillslut låg jag i sängen och spydde i J's papperskorg. Så jävla packad som sagt. Kul nyårsafton, jag slapp iaf min dödsångest.

Detta skulle ha publicerats i söndags, men de ville inte riktigt.
____________________________________________________________________________________________

Så alltså 2012, i år ska jag sluta röka och bryta kontakten med den jag alltid drömmer sexdrömmar om hade jag tänkt. Den sexiga lilla jäveln som är alldeles förbjuden. Jag har iaf gått ner i vikt, sist jag vägde mig vägde jag 61.5 kg. Ojojoj! Jag har inte tagit mina antidepressiva sedan i söndags för att jag är paranoid och inte ville göra det när jag hade alkohol i kroppen - tänk om jag skulle dö?! Nu kan jag iaf somna lugnt och fint på kvällarna.
Nu jobbar J och jag sitter och kollar på resor. Jag ska åka utomlands i sommar hade jag tänkt. Vill till Grekland, eller egentligen vart som helst, bara utomlands och uppleva något. Leva lite granna, de skulle ju inte precis skada på något sätt. Tvärtom. Det skulle göra mig riktigt gott. Ohja. 
Euhm.. jag kanske ska tillägga att jag inte räknar kcal eller bryr mig så värst vad jag äter. Jag äter hamburgare, kött, potatisgratäng, baguetter och godis. Lite vad som helst, trots det går jag ner i vikt. Haha, vilken jävla tur jag har nu. Innan jag börjar sköta maten igen ska jag äta pizza. Pizza med räkor på tillsammans med beasås. Fyfan!

Tänkte göra en sådan där årsresumé senare i veckan. Hinner nog inte idag (som om någon bryr sig?!) för ska hinna ha sex, duscha, klä på mig, sminka mig, handla och sånt skit innan jag och han den där pojkvännen åker och kollar på bio ikväll.