Emelia

Love you till the end

Kategori: Allmänt

Börjat fixa och trixa med lägenhetssökandet. Kommit en bra bit nu. Jag fixar. Han fattar noll. Jag är sexton och han tjugotre. Mamma Emelia! Skitsamma, det blir gjort och det är huvudsaken.
Köpt mig ett plagg som jag inte kan knäppa för att fettet tar i, nu har jag ett mål och resan börjar nu. Äntligen på väg! Läget är bättre nu, kan sova om nätterna tack vare sömnpillerna.
Såg Takida igår och är fortfarande en rökare. Shoppade galet mycket. Tre väskor. Dock för en billig peng, glad tjej och till hälften ångestfylld tjej. Men skitsamma. Idag är det en ta de lungt dag med, tv och läsandet. Denna dag är det okej, och det känns skönt, ingen ångest. Skönt skönt skönt. Imorgon däremot är schemat desto fyllare. Klippa mig, träffa bästa och.. fortsätta kolla lägenheter. Höhö.. Men det är sommarlov! Underbara lov.
Söka fonder ska jag göra också. Härligt med viktiga saker att ta tag i. Älska planering som möts av spontanitet.
 
Tumblr_m2p1xakkca1ql3euuo1_500_large

Saknaden av ätstörningen

Kategori: Allmänt

Försöker att mätta mitt kontroll behov. Får höga skrära utskällningar och någon bryter, samtalet klickas bort och tio minuters tystnad lider. Jag röker en cigarett känner noll, men vet vad jag borde känna, känslan finns någonstans långt inne där. Den där tomheten som skvallar om otillfredsställelse, meningslöshet och hopplöshet växer sig större och större i mitt bröst. Den värme som skapats utav min livslust och aptit på livet gör det så pass varmt för dessa bekanta känslor att växa sig större i en rasande takt. Det finns inga hämningar. Inget eller ingen som kan stoppa dessa. Det finns bara ett sätt - låt mig bestämma, gör mig sysselsatt, ge mig något att pilla och stressa över. Ge mig den sköna stressen, ångesten och låt mig få uppleva lyckoruset då allt är färdigt och jag kan berömma mig själv.
Jag saknar min ätstörning. Saknar saknar saknar. Saknar att få ha tankarna koncentrerade på de där enkla, onda som bara förstör mig. Min kropp, min själ och mitt huvud. För det gör egentligen inte så mycket. Här finns bara jag. Jag och min kropp som skvallarar om att min existens yttrar sig som en parasit på jorden, i andra människors liv.
Jag vill inte dö, jag vill inte ha ont.. men lyckan är så skrämmande.
Jag är rädd. Rädd rädd rädd. Jag vet inte vem eller vad jag älskar. Jag älskar förändring. Miljöombyten. Nya saker att glädjas åt. Nytt nytt nytt. Bort bort bort från mig själv och allt det där onda. In in in i stressen, ruset där inget viktigt finns. Nya pojkar, nya städer, nya fester, nya rus. Men ändå är det tryggheten jag prisar högst. Att ha en trygg punkt. Att ha någon som står stadigt och kunna få ha vetskapen om att den står där.
Jag saknar mitt ätstörda jag. För jag vill ha stressen. Eller skitsamma, det spelar ingen roll.. jag vill ha något. Vad som helst. Bara jag får något. Något. Bara något, litet eller stort, ofarligt eller farligt. Vem fan bryr sig, bara ge mig. Sätt stopp för mitt onda. Sätt stopp för oron. Sätt stopp för tankarna. Sätt stopp för allt det där med något starkt. Jävligt starkt.

Om jag finns kvar eller inte spelar inte så stor roll. Bara jag får slut på det här. Nu. Helst idag, helst på en gång.
Jag gör mig själv och andra illa för att det är faktiskt den enda känslan jag vet. Minns inget annat.

Läget just nu

Kategori: Allmänt

Gått ner två kilo. Fått mens. Åkt mycket kollektivt. Varit snorpackad två gånger. Träffat läkare. Målat naglarna rosa. Fått medicin lista. Mått bra. Mått dåligt. Ångestfri. Inte ångest fri. Dödsångest. Glädje glädje glädje. Arg. Förbannad. Förtvivlad. Besviken. Gråtit en timme i sträck. Glad igen. Fått propavan utskrivet. Kommer alltid på försent att just denna natt kommer bli sömnlös. Bränt pengar. Fått ångest. Varit dum. Fått ångest. Varit snäll. Fått ångest. Läst ut tre böcker. Tittat på min nya skola. Framtidstro.
Upp ner, upp ner.
Quoteliferollercoastertypographytex_large

Hur ska det gå?

Kategori: Allmänt

För två dagar sedan var jag fylld med liv, livsglädje och positivitet. Jag hade förträngt vågen och dess hemska ärlighet.
Nu har jag fått det konstaterat - jag är tjock! Allting snurrar, runt runt runt.. Tankar far snurrar, känslor snurrar på, trots att jag känner mig så tom så tom. Jag vet inte vad jag vill. Med honom. Han. Det. Det namnlösa tinget som varit den fastapunkten i mitt liv sedan tio månader tillbaka. Sakar och ting känns inte likadant, jag känner mig paranoid. Något säger mig att något är är osagt, eller inlindat i lögner. Inte för att jag är den ärligaste människan alla gånger, men vissa saker gör sig bäst osagda, det bara är så. Vissa saker är inte till för att nämnas. En del saker hör till det förflutna, dem är menade att stanna kvar djupt inne i hjärtat där de lämnat djupa ärr. Att klä dessa saker skulle bara förstöra det som fått chansen att börja läka, få min själ att förblöda, strö salt i de öppna såret. För vem skulle kunna älska mig om någon visste Allt? Vem skulle ens kunna titta på mig då. Jag vet bara en.. A. Askungensagan utan lyckligt slut. Jag sörjer det inte, men visst kan tankarna vandra iväg och bilda frågor om hur allt skulle varit om jag orkat kämpa.
Jag vill flytta hit. Men vet inte om jag vill fortsätta mitt förhållande med J. Jag måste flytta. Börja om. Men hur fan ska det gå till på egen hand.. Jag är liten. Räknas fortfarande som barn i vissa sammanhang. Pank.
Mitt hjärta och huvud skriker frågan som Melissa Horn sjunger ut, Hur ska det gå, Hur ska det gå?!

Nuet, livet och framtiden

Kategori: Allmänt

Vikten går som den går, ingen aning om vad jag väger. Livet går sin egna väg, jag traskar på i framtidens spår, den är förvisso oviss men fylld med spänning, äventyr och en massa nya livserfarenheter. Att sluta grundskolan är något som har oerhörd betydellse för mig - äntligen kan jag avsluta en kapitell i mitt liv och börja på ett nytt. På en helt annan plats med nya människor. Jag är inte naiv nog att tro att livet bara kommer visstas i solsken framöver. Allting har sina upp och nedgångar, skillnaden är bara den att jag nu känner mig lugnare och starkare. Oövervinnerlig. Visst låter det löjligt? Men känslan är fantastisk.
Jag känner mig trots alla odds stolt över mig själv. På något sätt känns det som om jag har kommit längre än de flesta från min hemby i samma årskull som jag. Nästan som om jag står högre upp än de och tittar ner på dem. Jag skulle vilja säga att jag kommit längre än de flesta av dessa.. Men å andra sidan så kanske alla våra olikheter enar oss någon stans och gör oss väldigt lika, våra olika erfarenheter kanske leder oss fram till samma milstolpe i livet. Även fast jag många gånger har tvivlat och kännt mig väldigt malplacerad bland dessa människor som tagit sig fram i livet genom att hacka på andra. Vi är nog alla lika osäkra i grund och botten. Vissa är duktigare skådespelare än andra.

Jag vet egentligen inte vad jag babblar om. Bara att jag är oerhört glad och lättad just nu. Njuter av detta då det var länge sedan jag tog saker och ting med ro. Jag har växt. Blivit starkare, mognare och självständigare. Självständighet är för mig något väldigt viktigt och bra. Bara man kommer ihåg att släppa andra in på livet och fortfarande vara delaktig i något annat än sin egna värld där bara man själv finns.

Fri

Kategori: Allmänt

Idag slutar jag nian. Fuck you säger jag bara till alla idioter - jag fucking klara det, så deså.
Nu borstar jag av mig smutsen, reser mig upp åker ner till mitt hjärtat och firar mig ordentligt med en härlig fylla på lördag. Så värd är jag det.

Äckligt jävla knäckebröd med örtsalt. Duktig!
Tumblr_m1n4n586qm1qbk9n9o1_500_large
Så nice med höftben.

Sakta sakta bättre

Kategori: Allmänt

Woho.. idag känns det bättre, så jävla mycket bättre. Kanske blir J till helgen ändå, då blire att fira med dricka. Tjoho!
Drömde att jag låg med Markus Krunegård inatt, ni vet..? Så sjukt jävla nice! Dröjde ett tag innan första steget togs men efter det gick det hur lätt som helst. Fattar inte varför jag drömmer om att vara otrogen hela tiden. Nice var det iaf. Han är ju sjuk snygg, tycker jag iaf.

Markus3_large
Fuck. Va. Sexig. Osexig så att han blir sexig, vilt sex, skam och bakfylla.

Sjuksjuksjuk

Kategori: Allmänt

Blir galen snart. Fortfarande sjuk. Har iaf lämnat prover och ska lämna nytt urinprov imorgon så kanske man får reda på vad det är. Har gått ner märkbart i vikt. Något sjukt. Har ingen våg men det ser ut som om jag har halverats vilket mamma håller med om. Har inte ork till att glädjas över det ens, riktigt illa..
Skriver mer senare, någon gång. På torsdag är jag klar med grundskolan!!!

Förälskad

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Jag vaknade nu, drömmde dock världens mysigaste dröm. Att jag var ett litet white trash typ, eller ja, bodde ihop med ca 5-7 pers i en lägenhet. Där fanns världens gulligaste kille som jag låg bredvid i sängen och var allmänt dryg med precis som jag brukar vara.. Åh han var så mys! Så vill jag ha.
Aja, idag börjar ABC på riktigt jajjemän, nu jäklar ska fettet bort.

Tumblr_m4n867lya21rtn7coo1_500_large

Åh, jag vill ha ligga med en tattuerad kille. En bad boy som smutsar ner mig, är förbjuden men ändå behandlar mig rätt.

sdsdsfdgfdgfd

Kategori: Allmänt

Har varit snorpackad hemma hos L med skönt folk. Myspys, faktiskt. L drog på sig cyklop, jag dansade cp
dans och bjöd runt på cigg, tuffing där!
Besköt bup akut å fått en dosering på panikångest piller tills jag träffar vanliga läkaren.
En cigg, pissa å sova snart.
Ta hand om er!

Little bit

Kategori: Allmänt

Ringer runt till en massa jävla idioter inom landstinget. Fått tag på en hos akut bup nu iaf, någon ringer upp efter att ha pratat med läkare efter ett.
Imorgon åket jag till Stockholm med klassen. Lilla lilla S och jag på grönan.
Blir snart galen på detta, har skällt ut en efter en medan jag också varit söt och snäll. Bläääh, för den pissiga vården.
Jag är alltså inte död eller något, bara nästan.

Dj stönar, men han e okej

Kategori: Allmänt

Dagarna går. Jag äter. Äter äter äter. Det är svårt att ställa om från att äta normalt till att gå tillbaka till kcalräknande och hårdkontroll. Känns som om jag inte ens vet vad begreppet kontroll betyder längre. Regler är till för att följas, men ändå är det så svårt för mig att fatta att jag ska stoppa vid 500 kcal då magen och huvudet skriker - ÄT.
Det gäller inte bara kontroll över maten, skolan och livet över huvudtaget glider ur mina händer. Jag som såg på framtiden ljust, nu känns det mesta bara mörkt och fult. Jag känner mig lurad, lurad av mig själv och patetisk.
Såklart är mamma som en polis.

Jag säger: Nejtack jag har redan ätit jag är inte så hungrig, har ätit en macka.
- Det är inte mat, du måste äta. Då får du äta senare.
- Ja.
En timme senare.
- Har du ätit?
- Ja.
- Men maten är ju kvar, ät nu.

Mamma är matpolisen. Mamma kontrollerar mig, övervakar vad jag har och inte har ätit. Göder mig.
Men idag, idag ska jag bannemig lyckas! 0 kcal. Får se hur detta går.. Var ju ett bra tag sen.
Men.. Vill man så kan man!

250935010457286668_atavbq4a_c_large