Emelia

Barn, barn, barn

Kategori: Allmänt

Vikten har blivit en aningen bättre.
Garderoben är påfylld och en ny väska har jag köpt mig, en äckligt fin brun väska.

Nu finns det dock ett stort orosmoment kvar.. Jag äter p-piller och har börjat min kur med sockerpiller för att få en blödning, men det vägrar blöda. Jag har desperat petat upp en topps rakt upp i fittan för att se om det är de minsta rött, men icke. TRE gravtest har jag gjort som har visat ett svagt positivt som försvunnit. Vet inte vad detta betyder men hoppas för allt i världen att jag inte är med barn. Vet inte om jag är en människa som klarar va abort. Men att bli mamma vid 16 känns inte opptimalt de heller. Positivt är väl att jag är förlovad med en 23 åring som har ett jobb iaf. Helvetes jävla skit!

Spy

Kategori: Allmänt

Jag vill spy på mig och min äckliga kropp. Jag vill spy på min vikt som är skyhög.
Jag vill spy och jag har spytt. Jag har tryckt fingrar ner i halsen för att dämpa ångest som skapats av avskyn för den kropp jag befinner mig i idag. Men nu är det slut, jag halverar mina måltider och plockar bort mellanmålen.
Lite då och då (eller mer) uppdaterar jag er om hur det går.

Jag står inför en förändring. Min garderob ska uppdateras till hundra procent. Jag ska ha färgsprakande kläder, pasteller och blommor. Inhandla en vår jacka och köpa mig ett par riktigt fina skor.
Idag ska jag måla naglar i en fin färg och välja ut kläder för morgondagen. Kryssa i kalendern, packa en utav mina 24 väskor och plugga på för provet på onsdag. På tisdag åker jag till Stockholm och handlar kläder. Åh vad jag älskar kläder, de får en att glömma de mesta bekymmer. Känner man sig lite fin så går det mesta alldeles jättefint!

Tumblr_lyil79ks5v1qhigdxo1_500_large

*

Kategori: Allmänt

Någon säger att Kija har snygg kropp, riktigt fin kropp.
Min kropp är inte ens i närheten utav hennes.
Så nu sitter jag här och dricker blåbärssoppa - 126 kcal och ska snart ta morgon ciggen. Måste få lugna nerverna. Vet inte vad jag måste göra. Ner i vikt måste jag hur som helst, men på gamla sättet eller något som tar längre tid och är bättre för mig?

Tumblr_lq9tkz10uo1ql9h22o1_500_1__large

Livet går vidare

Kategori: Allmänt

Alltså åh.. det verkar som om jag inte kan blogga här längre, för jag mår för det mesta bra! Trotts att jag hoppar upp och ner mellan de olika vikterna.
Sen sist har jag fyllt sexton, umgåtts mycket med J, slutat röka (nästan, eller så gott som) och förlovat mig!