Emelia

3 år

Kategori: Allmänt





Uh.. kolla in ryggfettet!




Jag före hets (2010)



Efter hets och kräk - "Hej jag heter Emelia, är 14 år och i nionde månaden med trillingar" (Heeeeeeej Emelia!!!)

Det går upp och ner, upp och ner. Förtillfället går det så fort att jag inte ens hänger med. Orkar jag? Gör jag verkligen det? Om jag hade pengar så skulle jag köpa mig en tågbiljett, ta bussen tidigt imorgon till tåget och åka ner till J. Saknar honom.


Askan är den bästa jorden

Kategori: Allmänt

Ganska okej dag. -2 kg! Fan så bra.

Tumblr_low7emiv8y1qgrx3go1_500_large

Otrohet i drömmarnas land

Kategori: Allmänt

Slut i kroppen och huvudet. Första dagen gick ganska bra, blev ett litet snedsteg som jag nyss kräktes upp tillsammans med en skvätt blod. Men va fan liksom, smal ska jag bli.
Drömde någon sjuk dröm inatt, bästa vän var med. Sen helt plötsligt var det någon kille som jag blev förälskad i, låg med honom och träffade J utan att säga ett skvatt. Den där killen var fett störd, precis som jag!

ABC - Dag ett!

Kategori: Allmänt

2 knäckebröd, sertalin och så lite pepsi max på de.
Cirka 90 kcal. Hoppas att de första lagret fett går fort!
Ska röka nu, sedan pallra mig iväg till skolan.
Sjukt. Stressad.
Konstig dröm inatt, jag och S skulle ner till J tillsammans men var ca fyra timmar försenade till tåget.

Tumblr_lulz5ynbe11qjdx5qo1_500_large

Gksksndslnfsms, nystart!

Kategori: Allmänt

Tumblr_lhk2b42fgm1qhad6oo1_500_large

Nu jävlar!!
Kanske blir till J på fredag, ska ha gått ner åtminstone 2 kilo.
Låg kcal youghurt och delikatess knäckebröd ska köpas hem tills imorgon. Nu jäklar är jag taggad, känns bra. Det är mycket som ska bort, men jag kan, har gjort det förut så det går.

Ska skriva upp delmål ikväll och planera morgondagen.
Ska skriva ut mål-och metod dokumentet till religionsarbetet.. Ojojoj duktig flicka!

Utan dina andetag

Kategori: Allmänt

Ätit som fan. Bajsar dock ganska mycket så de är ju bra. Haha vilken information.
Tog sömnpiller igår så fick sova, ska plugga idag och kanske bada. Årets första dopp! Försöka att inte äta mer idag, får se hur det går. Bort med fettet nu :) Taggad!!

Tumblr_m230nmxwom1r2ziexo1_500_large

Trött, slut, matt

Kategori: Allmänt

Fortfrande sjukt trött.. Helt seg. Tjockistrosorna är på och jag har hunnit med en mindre hets och kräkts samt två cigg på det! Ska inte göra mycket idag, orkar inget så ska plocka här hemma och städa lite innan jag lägger mig ner någon stans och kollar på gammla säsonger med Unga mödrar (danska). Skoj!
Barnvakt ikväll till hjärtat, myspys. Kanske blir illa tvungen att pilla i mig sömndropparna i värsta fall.

Saknar J fruktansvärt mycket. Saknar att sova bredvid honom, trots att det bara gått En jävla natt. Men det är snart sommarlov. Sen kanske jag flyttar.

Alla hjältar sänker huvudet någon gång

Kategori: Allmänt

Jag blev inte inlaggd som jag var livrädd för att bli på spyk. Vi kom dit vid nio och var klara till ungefär elva.
Gick hem med två olika mediciner, atarax för panikångesten och theralen droppar mot sömn för att kunna sova. Vi var väl hemma ett någon gång i tisdags natt. Skulle egentligen hem igår (först var det måndag men kräktes), men ringde till SJ och flörtade till mig en ombokning till idag halv åtta på morgonen.
Onsdagen var ganska smärtfri, fick dock en släng av panikångest så tog motviligt piller som J ville att jag skulle ta medan han låg bredvid och strök mig på ryggen. Fina då! Men fyfan så jag skrek på honom.. Jag blev skapligt trött och slockande elva brevid J, blev galen bara han tog på mig. Men sex gick däremot bra! Var lite psykotisk och ville ha de snuskigt och hårt som en bestraffning för att jag är värdelös.
Dessutom har jag fått en massa utslag - strressutslag, tjusigt må jag säga.

Hur som. Jag är hemma nu, trött och matt som fan.

Tumblr_lu1mryj7jw1r4dr5lo1_500_large
Tumblr_m1tkpjkgna1rslj2ao1_1280_large

Håkan får hjälpa till att läka såren.



Pysk

Kategori: Allmänt

Nej jag har inte övergett er.. Jag är hos J fortfarande. Skulle hem i måndags men kräkts och mått dåligt. Dödsångest om nätterna och sådär. Idag har jag försökt att plugga men de gick inte.. Panikångest i intervaller. Sitter och skakar och tror jag ska dö snart.
J slutar sju, då åker vi in till Malmö och besöker psykakuten för ungdomar. Kan fan inte ha det såhär, skakar och kallsvettas som fan. Hjärnan går på högvarv. Fitta.

Dreamer

Kategori: Rapport från hjärtat

Vet inte vad jag väger. Va ut på äventyr igår, drack vodka med päron/frukt-soda tillsammans med bästa vän. Myspys! Bråkade med J, han la på och jag började böla. Han blev förkrossad när jag började gråta. Så blev vi samms.

Lose it

Kategori: Allmänt

Haha.. Jaja, har ätit frukost och när jag blir hungrig blir det en banan så ska jag inte äta godis på länge länge. Smal och fin.
Har massa plugg som ska göras.. bläää. Vill bara supa ner mig och ligga runt. K undra om jag ville komma över och ta någon grogg, men nä jag är ju förlovad!

En cigg på detta så. Haha. Röker så sjukt mycket när jag mår dåligt.

Tumblr_ltsvpaeb3m1qb67gho1_500_large

We are young

Kategori: Allmänt

Jag har varit nere hos J i helgen, därför har det varit så tyst här ett tag. Jag har inte lämnat er igen.
Har gått ganska bra trots allt med maten. Vet dock ej vad jag väger, kanske lika bra. Skulle nog falla ner och dö då. Jag har inte köpt dulcolax, var på vippen att göra det men icke - förstör bara magen, så istället får jag slita ännu mer.
Känner mig hur tjock som helst nu, måste bort med fettet! Har inte lyckats skärpa mig än, men jag ska lyckas igen. Ska plugga somfan idag, bara ta en cigg först och koppla bort.

Tumblr_lrl90qtojf1qmjrp7o1_1280_large

Ännu mer äckel

Kategori: Allmänt

usch usch.. känner mig superfet, är också svullen som utav fan.
Känner att jag skulle behöva gå på toa. Ett köp av dulcolax skulle inte va så tokigt.
Äter iaf en banan till frukost och försöker få i mig mest sallad och sådant utav skolmaten. Så hoppas jag att jag snart kan tappa detta äckel.

Tumblr_lo42youivv1qmw7wqo1_500_large

Sex is good, sex is fine..

Kategori: Rapport från hjärtat

Vaknade upp med hårda tuttar. Fylliga och fina. Igår hade jag gått ner ett kilo! Igår vaknade jag utav ett sms utav min pojkvän där han beskrev hur kåt han var utav anledningen att han hade tänkt på mig. Jag som i normala fall gillar sex eftersom att det är ett utav de bästa sätten att kunna fly ifrån sig själv och kunna få vara i en annan värld ett tag mådde endast illa. När magen är stor som en övergöd vattenmelon och tuttarna är ledsna och nästan hänger i golvet känns det mer som ett hån när någon påpekar att tanken på mig får saker att röra sig. Det finns liksom inte..

På fredag ska jag till J och hopppas på att hinna förtlora lite mer fett så att jag åtminstone kan låta honom titta på mig.

Couple-kising_large